Informační povinnost GDPR zákazníciInformační povinnost GDPR zákazníci

Informační povinnost při poskytnutí osobních údajů

Informační povinnost při poskytnutí osobních údajů zákazníkem / klientem
podle čl. 13 Nařízení GDPR a § 19 zákona č. 18/2018 CFU o ochraně osobních údajů

Pravidla zpracování osobních údajů
Informační povinnost při poskytnutí osobních údajů
Prodávající KRB-TECH s.r.o. (Dále také jako "provozovatel") informuje kupujícího (dále také jako "dotyčná osoba") o splnění informačních povinností podle čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 z 27.dubna 2016 o ochraně fyzických osob při zpracovávání osobních údajů ao volném pohybu těchto údajů, kterým se zrušuje směrnice 95/46 / ES (dále jen "Nařízení") a § 19 zákona č. 18/2018 Sb o ochraně osobních údajů (dále také jako "zákon o ní") sdělením níže uvedených informací.
1. Identifikační údaje a kontaktní údaje provozovatele:
Provozovatel: KRB-TECH s.r.o., Tvrdošín 02744, Vojtaššáková 614, IČ: 44708220
Právní forma s.r.o., zapsán: 3Nre / 117/2009 vložka 51100 / L, v zastoupen: Ľuboš Nejedlík - jednatel
Emailová adresa: krbtech@azet.sk
Telefonní číslo: +421918980018
2. Kontaktní údaje odpovědné osoby:
Odpovědná osoba: Ľuboš Nejedlík - jednatel
3. Účel zpracování osobních údajů:
Účelem je uzavření kupní smlouvy a předsmluvní vztahy, plnění práv a povinností vyplývajících z kupní smlouvy.
4. Právní základ zpracování osobních údajů:
• Právním základem je ustanovení § 13 odst. 1 písm. b) zákona o ochraně osobních údajů: zpracování osobních údajů je nezbytné pro plnění smlouvy, jejíž stranou je dotyčná osoba, nebo k provedení opatření před uzavřením smlouvy na žádost dotčené osoby.
Provozovatel tímto oznamuje kupujícímu a zájemci o koupi jako dotyčné osobě, že ve smyslu čl. 6 odst.1 písm. b) Nařízení, bude v procesu uzavření kupní smlouvy zpracovávat osobní údaje bez souhlasu dotčené osoby, neboť zpracování osobních údajů bude prováděno provozovatelem v rámci předsmluvních vztahů a uzavření kupní smlouvy.
• Právním základem je ustanovení § 13 odst. 1 písm. c) zákona o ochraně osobních údajů: zpracování osobních údajů je nezbytné podle zvláštního předpisu
Provozovatel tímto oznamuje kupujícímu jako dotyčné osobě, že ve smyslu čl. 6 odst.1 písm. c) Nařízení, bude zpracovávat osobní údaje bez souhlasu dotčené osoby, neboť zpracování osobních údajů je nezbytné pro splnění zákonné povinnosti provozovatele, kterou je splnění daňových povinností.
5. Oprávněný zájem provozovatele:
Zadání objednávky přes objednávkový systém internetových obchodů
https://www.pece-krb-krby.sk, https://www.krbtech.sk, https://www.sporakynadrevo.cz, https://www.pece-krb-krby.sk/pl,
6. Identifikace příjemce nebo kategorii příjemce:
Kategorie příjemců, kteří zpracovávají osobní údaje jsou:
Externí účetní, Poštovní přepravce, Dodavatel (pro účely vyřízení reklamace)
Státní instituce za účelem plnění povinností provozovatele:
Daňový úřad, orgán státní správy a veřejné moci na výkon kontroly a dozoru (Slovenská obchodní inspekce, Úřad pro ochranu osobních údajů), exekutor, soud, orgány činné v trestním řízení atd.
7. Předávání osobních údajů do třetí země
Předávání osobních údajů je na základě oprávněného zájmu provozovatele na základě objednávky a následného dodání zboží občanům třetích zemí EU, jako Polské republiky, České republiky, Maďarské republiky .................... .................
8. Doba uchovávání osobních údajů
Doba uchovávání osobních údajů je určena zákony na uplatňování práv a povinností vyplývajících z uzavřené kupní smlouvy (např. Podle § 599 odst. 1 občanského zákoníku může kupující uplatnit práva z odpovědnosti za vady u soudu ve lhůtě do 24 měsíců od převzetí zboží - uchovávání osobních údajů je tedy potřebné pro identifikaci protistrany); déle zpracovávání osobních údajů je možné pouze výlučně pro účely archivace účetních dokladů na základě zvláštního předpisu.
9. Práva dotčené osoby
Dotyčná osoba má právo:
• požadovat od provozovatele přístup k osobním údajům týkajících se dotyčné osoby,
• na opravu osobních údajů,
• na vymazání osobních údajů nebo omezení zpracování osobních údajů,
• namítat zpracovávání osobních údajů,
• na přenosnost osobních údajů,
• podat návrh na zahájení řízení podle § 100 zákona o ní.
Dotyčná osoba může požadovat výkon výše uvedených práv kdykoliv, a to prostřednictvím emailu krbtech@azet.sk, telefonní čísle +421918980018, nebo písemně na poštovní adresu sídla provozovatele. Provozovatel vyřídí žádost dotčené osoby v souvislosti s výše uvedenými právy v zákonných lhůtách.
10. Zákonná nebo smluvní požadavek
Dotyčná osoba je povinna poskytnout osobní údaje na účel uvedený v těchto pravidlech, v opačném případě nelze uzavřít kupní smlouvu, o kterou kupující projevil zájem a následně plnit práva a povinnosti vyplývající z uzavřené kupní smlouvy pro prodávajícího a kupujícího.

 

COOKIES

Zásady ochrany osobních údajů

Vašeho soukromí si vážíme. Toto je informace o způsobu zpracování, právním základu, účelu a rozsahu informací, jež o našich zákaznících a návštěvnících našich stránek zpracováváme.

Správce osobních údajů: KRB-TECH s.r.o., IČ 44708220 se sídlem Vojtaššákova 614, Tvrdošín 02744, sk.
Údaje na Vašem zařízení

Na Vašem zařízení ukládáme cookies. Obsah souborů cookies představuje způsob, jak identifikovat konkrétního návštevníka a poskytnout mu možnost průběžné interakce s webovou stránkou, zejména umožnění vytvoření uživatelského účtu, přihlášení, nákupu. Dále můžou být využity pro technickou optimalizaci provozu platformy webových stránek, bezpečnostní funkce a technický záznam volby preference zobrazení dle Vašeho zařízení technickým provozovatelem infrastruktury. Poskytovat základní funkčnost, pečovat o provozní bezpečnost a stabilitu je naším oprávněným zájmem.

Soubory cookies mužeme využít i k dalším účelům na základě Vašeho souhlasu. S ohledem na povahu a účel využití údajů rozlišujeme tyto základní druhy:

Funkční: Doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládají některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, použítí skriptů a/nebo zdrojů třetích stran, widgety atd.
Analytické: Použití analytických nástrojů nám umožňuje lépe porozumět potřebám našich návštěvníků a tomu, jak naši stránku používají. Můžeme použít nástroje první nebo třetí strany ke sledování nebo zaznamenávání vašeho procházení našich webových stránek, k analýze nástrojů nebo komponent, se kterými jste interagovali nebo je používali, k zaznamenávání konverzních událostí a podobně.
Marketingové: Můžeme používat soubory cookie a nástroje třetích stran k vylepšení nabídky produktů a/nebo služeb naší nebo našich partnerů, její relevance pro vás na základě produktů nebo stránek, které jste navštívili na tomto webu nebo na jiných webových stránkách.

Můžeme využít lokálního úložiska Vašeho prohlížeče. Toto činíme na základě Vašeho souhlasu.
Právo na přístup a jiná práva

Dle patřičných právních ustanovení máte právo:

na opravu chybných osobních údajů, požadovat výmaz osobních údajů, jež o Vás zpracováváme, vyjma údajů, kde nám jejich zpracování ukládají jiné právní predpisy nebo právní zájem, právo požádat o přenos osobních údajů nebo omezit jejich zpracování.

Kontakt

V případě dotazů či jiných žádostí můžete kontaktovat správce údajů, resp. pověřence pro ochranu osobních údajů na adrese krbtech@azet.sk. Dále se mužete obrátit na příslušnou instituci ochrany osobních údajů.

Nákupem to nekončí. I na Vašem názoru záleží!

recenzie na KRB-TECH sro v najnakup Overený predajca krbových vložiek a sporákov na drevo a krbových kachlí. overené recenzie KRB-TECH s.r.o.

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Naše webová stránka ukládá data na vašem zařízení (cookies a úložiště prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení.
Můžeme ukládat data na vašem zařízení (soubory cookie a úložiště prohlížeče), abychom mohli poskytovat doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládat některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, používat skripty a/nebo zdroje třetích stran, widgety atd.
Použití analytických nástrojů nám umožňuje lépe porozumět potřebám našich návštěvníků a tomu, jak naši stránku používají. Můžeme použít nástroje první nebo třetí strany ke sledování nebo zaznamenávání vašeho procházení našich webových stránek, k analýze nástrojů nebo komponent, se kterými jste interagovali nebo je používali, k zaznamenávání konverzních událostí a podobně.
Můžeme používat soubory cookie a nástroje třetích stran k vylepšení nabídky produktů a/nebo služeb naší nebo našich partnerů, její relevance pro vás na základě produktů nebo stránek, které jste navštívili na tomto webu nebo na jiných webových stránkách.
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení